DESPRE ALFA INVEST

S.C. ALFA INVEST S.R.L. este o companie infiintata in anul 1997, cu birouri în Slatina si București, care are activitati principale in arhitectura, design arhitectural, urbanism, precum si alte servicii tehnice si consultanta in constructii civile.

Compania este condusa de o echipa tânără de arhitecți, care are un ritm de dezvoltare dinamică, pe baze solide, cu mai multe direcții de specializare și perfecționare, cu obiectivul de a îmbunătăți constant calitatea proceselor în conformitate cu reglementările în vigoare, precum și creșterea satisfacției  clientului.

S.C. ALFA INVEST S.R.L. își propune să stabilească un parteneriat pe termen lung, bazat pe încredere, cu toți clienții săi. Pentru a îndeplini cerințele și pentru a câștiga încrederea clienților, compania ofera cea mai bună calitate posibilă a serviciilor.

Zona geografică în care compania operează include proiecte în toată România, preponderent in zona de sud – Bucuresti, jud. Ilfov, jud. Olt, jud. Dolj, jud. Vilcea.

            Echipa de elaborare are expertiza si calificarea necesara sustinerii teoretice, tehnice si practice a proiectelor propuse si realizate:

– abilitati si competente sociale, organizationale si tehnice (lucru in echipa de specialisti, coordonare colectiv, respectarea legislatiei si a termenelor de predare a proiectelor, expertiza in proiectarea asistata de calculator si programe specializate de arhitectura si prelucrare grafica)

– educatie si formare continua (absolventi de studii superioare de arhitectura si urbanism de lunga durata – 6 ani, studii postuniversitare aprofundate – master si doctorat, arhitecti cu drept de semnatura OAR, specialisti cu drept de semnatura RUR, cursuri de formare contiuna conexe profesiei de baza, colaboratori pentru toate specialitatile)

– experienta de munca (lucrul in birouri/firme specializate in proiectarea de arhitectura,design si urbanism)

– lucrari realizate (realizarea de proiecte de arhitectura pentru toate programele actuale, amenajari interioare, proiecte de urbanism pud/puz/pug, amenajare peisagistica, istorie urbana si restaurare, workshop-uri, participari expozitii inter-/nationale, concursuri, articole publicate in carti si reviste de specialitate)

Datorită nivelului de dezvoltare obținut și experienței acumulate ca urmare a unor proiecte complexe, suntem pregătiți și căutăm noi provocări.

ECHIPA

1 bnw (13)

Ionut Constantin

arhitect / urbanist / peisagist

senior / sef proiect

1 bnw (12)

Anca Mihaela Constantin

arhitect / urbanist

sef proiect

Mi

Mihaela Stefana Dinca

arhitect

proiectant

Ioana

Ioana Marcu

arhitect

proiectant

1 bnw (8)

IN MEDIA

CONTACT ALFA INVEST

STR. GHE. DEM TEODORESCU, 11-13, BL IRIS RESIDENCE, PARTER, BIROU 1, S3, BUCURESTI

072 244 4442

076 545 3322

021 327 7554